nordfolk.dk

firtal

 Nordisk kosttilskud med omega-3 (plankton), D-vitamin (alge baseret), antioxidanter (Astaxanthin), steroler, ketolinsyre og flere andre helt naturlige næringsstoffer

  Naturligt kosttilskud med mange helseeffekter

  Nyeste generation omega-3 fra Nord-Norge.

 Eneste produkt med tre omega-3 fedtsyrer (EPA-DHA-SDA)

 Indeholder naturens stærkeste antioxidant Astaxanthin

  Bæredygtig og miljøskånsom

 Lavet af plankton høstet på det åbne hav

 100% Skandinavisk/Nordisk. Kommer ikke fra Peru, Chile, Alaska eller Sydpolen.

  Naturlig ren, først i fødekæden

 Ikke fra fisk og kræver ikke raffinering eller kemisk rensning for at fjerne PCB rester, tungmetaller eller andre miljøgifte

Naturlig ren - kræver ikke kemisk rensning eller raffinering som fiskeolier.

Nordfolk OMEGA 3 er et unikt produkt direkte fra det arktiske hav i Nord-Norge - så rent og frisk det hverken skal raffineres eller udsættes for kemisk rensning.

Kommer i sin helt naturlige form og er hverken op-koncenteret, raffineret eller kemisk renset. Intet tilføjet, intet fjernet. 

Med Nordfolk OMEGA 3 vælger du den høje, skandinaviske kvalitet. Et sundt og rent produkt fra havene, højt mod nord, en ung råvare, først i fødekæden, som selvfølgelig er høstet efter miljø- og dyreetisk korrekte vilkår.

Nordfolk’s omega-3 olie er en 100% naturlig omega-3 olie; udvundet af det lille, rubinrøde dyreplankton med det knudrede navn: Calanus finmarchicus.

Miljøvenlig og bæredygtig - Nej tak til overfiskeri og opdræt

Nordfolk omega-3 olie består udelukkende af dyreplanktonet Calanus finmarchicus og er uden sammenligning jordens største vedvarende og høstbare ressource. Den stående bestand er 70-100 millioner tons vådvægt i det norske hav med en årlig reproduktion på 300 millioner tons. Bestanden er således større end hele den samlede biomasse af fisk og havpattedyr i det samme havområde! Med andre ord betyder det at hvert år fornyes bestanden i så stor mængde at hvert menneske på jorden kan få 38kg. Cirka 90% af bestanden dør efter et år og falder til bunden af havet - det er denne ressource der nu bruges i Nordfolk OMEGA 3.Med en meget beskeden høst og et tæt samarbejde med de norske myndigheder, sikres bæredygtigheden af Calanus finmarchicus.

Nordfolk OMEGA 3 er ikke en fiskeolie og kommer derfor ikke fra traditionel fiskeindustri, hvor overfiskeri og ulovlig fangst desværre ikke er ualmindelig. WWF’s undersøgelser (https://fiskeguiden.wwf.dk/hard-facts/) viser at 31% af den globale fiskebestand bliver overfisket, og 30% af verdens årlige fangst er ulovlig og ureguleret fiskeri. 

Høsten finder sted i det norske farvand mellem april og august. På præcis dette tidspunkt findes den nemlig tæt på havoverfladen og kan nænsom høstes. Selve høsten sker i områder, hvor fisketætheden er meget lav, og det sker samtidig ved en hastighed på blot 1 knob (under 2km/t). Denne meget langsomme hastighed sikrer at fisk, og andre maritime arter kan undgå nettet. Metoden giver en bifangst på nær nul procent. Med traditionel fiskeri er bifangst desværre et ret stort problem, det anslås at helt op til 40% er bifangst. Den uønsket fangst smides tilbage i havet og dør desværre ofte på grund af stress eller mangel på ilt.

Den langsomme og nænsomme høstmetode medfører også et meget lavt energiforbrug.

Øget virkning og flere helseeffekter - Omega-3 er ikke bare omega-3

Som det eneste omega-3-tilskud på markedet indeholder Nordfolk OMEGA 3 en tredje omega-3 fedtsyre - SDA. Det gør en stor forskel, fordi SDA øger effekten og optagelse af de mere udbredte omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Effekten og optagelsesevnen bliver tydeliggjort på grafen forneden. Grafen kommer fra en undersøgelse der er lavet at det prestigefyldte forskningsinstitut Mèrleux NutriSciences i USA. Her udførte man en blindtest, hvor halvdelen af testpersonerne fik en fuld dosis meget koncentreret fiskeolie. Begge grupper blev testet med det andet produkt efterfølgende, for at sikre korrekt evidens i testen. Resultatet er tydeligt, og på trods af en dobbelt dosis meget potent fiskeolie, så er det målte EPA og DHA niveau i blodet dobbelt så højt med Nordfolk OMEGA 3. Dette overraskende resultat skyldes voks-ester formen og indholdet af den ekstra omega-3 fedtsyre SDA.

Fiskeolien i forsøget er lavet af medicingiganten GlaxoSmithKline, og har meget høje værdier af EPA og DHA på papiret. Til trods for dette er værdierne målt i blodet dobbelt så høje med Nordfolk OMEGA 3.

Voks-estere

En anden spændende og unik egenskab ved Nordfolk OMEGA 3 olien er, at den er bundet i voks-ester form. Dette er med til at give optagelse af olien længere nede i fordøjelsessystemet. Netop det faktum at den 'overlever' til allersidst i fordøjelsen bidrager til en bedre udnyttelse af olien, med stor fordel for kroppen.  

Beskrivelse

Med Nordfolk OMEGA 3 får du ikke bare et fantastisk omega-3 produkt, men et helt unikt kosttilskud der indeholder en langt mere effektiv omega-3, en algebaseret D-vitamin, Astaxanthin (naturens stærkeste antioxidant), steroler, ketolinsyre og flere andre naturlige næringsstoffer. Denne helt unikke kombination er med til at give flere helseeffekter - et helt igennem unikt kosttilskud.

Vores revolutionerende omega-3 produkt er et kosttilskud, der er med til at holde vores krop i bedre form i længere tid. Vores kroppe har behov for de sunde omega-3 fedtsyrer, men vi kan ikke selv producere dem, og derfor skal vi supplere vores kost med fed fisk og/eller kosttilskud for at få de sunde fedtsyrer. 

Nordfolk OMEGA 3 har en række unikke egenskaber, som ikke findes i de traditionelle fiskeolieprodukter. Eksempelvis har vores olie:

Denne unikke sammensætning gør Nordfolk OMEGA 3 til et unikt kosttilskud der virkelig booster din sundhed indefra. Men Nordfolk OMEGA 3 er ikke kun godt for din indre sundhed, - et studie på midaldrende mænd og kvinder, viste at Astaxanthin mindsker små rynker i huden samt øger hudens elasticitet og fugtniveau. 

Der findes allerede flere kliniske studier i netop indholdet i Nordfolk OMEGA 3 – Calanus olie, og der er er indtil videre skrevet syv Ph.D afhandlinger og 15 peer-reviewed forskningsartikler om den unikke råvare. Og det stopper ikke her, forskningen fortsætter og endnu 2 kliniske studier ser dagens lys i 2021. 

Udtalelser - Martin Kreutzer 

Uvildig ernæringsekspert Martin Kreutzer, martinkreutzer.dk, anbefaler Nordfolk OMEGA 3 og påpeger tre væsentlige forskelle:

i. Mere effektiv end fiskeolie.

Nordfolk omega-3 er stærkere i sin virkning end fiskeolie. Det betyder, at vi ikke behøver lige så store mængder og vi kan nøjes med mindre kapsler.

ii. Naturens stærkeste antioxidant.

Nordfolk indeholder det kraftige antioxidant Astaxanthin, som vi også kender fra mikroskopiske farvestoffer fra planteriget. Det er en bonus, der kan være med til at styrke immunforsvaret.

iii. Bæredygtig produktion.

Nordfolk omega-3 er udvundet af plankton og ikke fisk. Produktionen er bæredygtig, og vi minimerer risikoen for at tømme vores farvande for vigtige fisk.

Læs mere på www.nordfolk.dk om hvorfor uvildig ernæringsekspert Martin Kreutzer anbefaler netop Nordfolk OMEGA 3.

Grafik (800x800)