nordfolk.dk

SDA og voks-ester, en stærk kombination

Omega-3 er ikke bare omega-3

Som det eneste omega-3-tilskud på markedet indeholder Nordfolk OMEGA 3 det tredje omega-3 fedtsyre SDA. Det gør en stor forskel, fordi SDA forstærker virkningen af de mere udbredte omega-3 fedtsyrer EPA og DHA.

Mens traditionel omega-3 findes som triglycerider (fiskeolie) og fosfolipider (krillolie), kommer Nordfolk OMEGA 3 som flydende voks-estere, hvor fedtsyrerne er bundet til policosanoler.

Ny kilde til en bedre omega-3

Som den eneste omega-3 olie kommer Nordfolk OMEGA 3 fra dyreplanktonet Calanus finmarchicus. Effekten og optagelsesevnen bliver tydeliggjort på grafen forneden. Grafen kommer fra en undersøgelse der er lavet at det prestigefyldte forskningsinstitut Mèrleux NutriSciences i USA. Her udførte man en blindtest, hvor halvdelen af testpersonerne blev givet en fuld dosis meget koncentreret fiskeolie. Begge grupper blev testet med det andet produkt efterfølgende, for at sikre korrekt evidens i testen. Resultatet er tydeligt, og på trods af en dobbelt dosis meget potent fiskeolie, så er det målte EPA og DHA niveau i blodet dobbelt så højt med Nordfolk OMEGA 3. Dette bunder i at vores omega-3 indeholder SDA og optages bedre i kroppen.

Fiskeolien i forsøget er lavet af medicingiganten GlaxoSmithKline, og har meget høje værdier af EPA og DHA på papiret. Til trods for dette er værdierne målt i blodet dobbelt så høje med vores omega-3 produkt.

 

Du kan se den fulde videnskabelige undersøgelse The new lipids from the Arctic (original version i engelsk) eller en oversættelse til dansk: De nye lipider fra Arktis.