nordfolk.dk

Naturens egen opskrift til bedre og mere effektiv omega-3

Nordfolk OMEGA 3 er den nyeste generation omega-3. Den består udelukkende  af et lille dyreplankton fra Nord-Norge, og har vist tydelige fordele i forhold til de traditionelle omega-3 produkter på markedet.

Naturlig og effektiv

Med den nyeste generation omega-3, får din krop en bedre optagelse af de essentielle fedtsyrer som er vigtig for din krops sundhed og trivsel.

Når du indtager omega-3 olie er det vigtigste ikke mængden du indtager, men langt mere vigtigt, hvordan disse fedtsyrer omdannes og optages i kroppen. På grafen nedenfor kan du se, hvordan en halv dosis af Nordfolk OMEGA 3 præsterer i forhold til en højeffektiv medicinsk fiskeolie. Du kan læse mere om resultaterne her (*)

Astaxanthin - naturens stærkeste antioxidant

Den flotte naturlige rubinrøde farve kommer fra stoffet astaxanthin,- det udtales Asta-san-tin. Astaxanthin er en kraftig antioxidant, hvis funktion er at beskytte vores celler mod oxidation. Astaxanthin er naturligt optimeret til at "opsuge" oxidative radikaler. Sammenlignet med andre antioxidanter har Astaxanthin vist sig at være op til flere hundrede gange så effektivt.

Astaxanthin er i al beskedenhed naturens stærkeste antioxidant. Det er både godt for dig og godt for holdbarheden af vores fine friske olie.

Eneste produkt på markedet med et tredje omega-3 fedtsyre

Nordfolk OMEGA 3 indeholder omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, men er meget forskellig fra traditionelle omega-3 olier, den har nemlig flere andre fordele. En af disse fordele er at den har et tredje omega-3 fedtsyre, SDA. Denne tredje fedtsyre omdannes af vores krop til EPA og DHA. SDA anses at være meget vigtig iht. de unikke effekter, der ses med Nordfolk OMEGA 3. Du kan læse mere om SDA her

Voks-ester form - fremmer optagelse i kroppen

Mens traditionel omega-3 findes som triglycerider (fiskeolie) og fosfolipider (krillolie), kommer Nordfolk OMEGA 3 som flydende voks-estere, hvor fedtsyrerne er bundet til policosanoler. Nordfolk OMEGA 3 flydende voks-estere har vist høj potens, fremragende optagelse i kroppen og yderligere fordele, hvilket tydeligt viser, at formen af omega-3 er mindst lige så vigtig som mængden af indtaget omega-3. 

Egenskaber, vi synes er værd at bemærke

På skemaet kan du se hvilke fordele Nordfolk OMEGA 3 også har i forhold til traditionel fiskeolie.

Du kan læse mere om denne helt fantastiske og nye generation af omega-3 olie ved at trykke på link: Ny generation omega-3

Nordfolk OMEGA-3 180 kapsler

Not applicable