nordfolk.dk

Overlegne egenskaber - ny generation af omega-3

Naturens egen opskrift til ren og naturlig omega-3

Nordfolk OMEGA 3 er 100% baseret på Calanus® Oil. Calanus® Oil er et produkt fra det kolde Nord-Norge,- denne nye generation af omega-3 har vist tydelige fordele i forhold til de traditionelle omega-3 produkter på markedet. Olien er helt unik, og der forskes stadig meget i, hvorfor netop denne omega-3 har interessante fordele.

Hemmeligheden bag vores unikke omega-3 er i virkelighed ret simpel, det er nemlig et 100% naturprodukt, der udelukkende består at dyreplanktonet Calanus finmarchicus. Disse plankton er så rene og fine, at der ikke er behov for forarbejdning eller kemisk rensning, for at gøre den spiselig for mennesker. Den er så ren og fin, at den kan leveres direkte til dig i vores lille kapsel - naturens egen opskrift til ren omega-3. 

 

Eneste produkt på markedet der indeholder SDA 

Nordfolk OMEGA 3 indeholder omega-3 fedtsyrer, men er meget forskellig fra traditionelle omega-3 olier. For det første kommer den smukke rubinrøde farve fra ekstremt høje niveauer af den naturlige antioxidant astaxanthin. For det andet indeholder den Stearidonsyre, SDA, som er en omega-3-fedtsyre, der ikke findes i andre marine olier (fiskeolie eller krillolie). SDA udviser stærke antiinflammatoriske virkninger og stimulerer vores fedtstofskifte. SDA er måske nøglen til de unikke effekter, der ses med Nordfolk OMEGA 3,- og dette er netop en af tingene der forskes meget i.

 

Voks-ester form

Mens traditionel omega-3 findes som triglycerider (fiskeolie) og fosfolipider (krillolie), kommer Nordfolk OMEGA 3 som flydende voks-estere, hvor fedtsyrerne er bundet til policosanoler. Nordfolk OMEGA 3 flydende voks-estere har vist høj potens, fremragende optagelse i kroppen og yderligere fordele, hvilket tydeligt viser, at formen af omega-3 er mindst lige så vigtig som mængden af indtaget omega-3. 

 

Enestående egenskaber

På skemaet kan du se hvilke fordele Nordfolk OMEGA 3 også har i forhold til traditionel fiskeolie og krillolie

 

Du kan læse mere om denne helt fantastiske og nye generation af omega-3 olie ved at trykke på nedenstående link: 

Nordfolk OMEGA 3 - nyeste generation omega-3