nordfolk.dk

Ingredienser - Intet at skjule

Når vi skriver intet at skjule, mener vi intet at skjule.
Vores olie er lavet af dyreplanktonet Calanus finmarchicus. Vores omega-3 råolie er så ren og fin, at der ikke er behov for raffinering eller kemisk rensning.

Omega-3 olien i Nordfolk OMEGA 3 har samme indhold og sammensætning som den levende Calanus finmarchicusAt den hverken skal raffineres eller udsættes for kemisk proces er grundet kvaliteten og renheden af råvaren.

D-Vitamin D3V
I vores rene og fine omega-3 olie er der intet fjernet og intet tilføjet, dog har vi lavet et enkelt tilvalg, nemlig at tilføre olien en naturlig D-vitamin, lavet af alger. Det har vi gjort, fordi vi nordfolk typisk får for lidt D-vitamin, specielt på årstider hvor solen ikke er så meget fremme. D-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.

Nyeste generation omega-3
Nordfolk OMEGA 3 består af Calanus® Oil, som indeholder omega-3 fedtsyrer, antioxidanten Astaxanthin, D-vitamin og plantesteroler udelukkende i naturlig form. Fedtsyrerne i Nordfolk OMEGA 3 er bundet i voks-estere, denne egenskab adskiller også Nordfolk OMEGA 3 fra fiske- og krillolier.

Biologisk afbalanceret
Olien har samme indhold og sammensætning som den levende Calanus finmarchicus. Det er grundet den nænsomme behandling og den skånsomme høstnings metode.

Naturens egen opskrift
Ikke opkoncentreret eller raffineret - bare ren og naturlig olie.

 Nordfolk OMEGA 3 er et kosttilskud.

Anvendelse:
2 kapsler dagligt, hvis du spiser fed fisk min. 2 gange ugentligt.
4 kapsler dagligt, hvis du ikke spiser fed fisk ugentligt.

Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud erstatter ikke en varieret og afbalanceret kost.

Kapsler anbefales ikke til børn under 3 år.

Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for mindre børn.

Hver æske indeholder 60 kapsler, med 2 kapsler om dagen har du således til 30 dage. Er din dagsdosis 4 kapsler om dagen skal du have 2 æsker per måned.

Personer med skaldyrsallergi bør udvise forsigtighed.

Hvis du er i tvivl kan det anbefales at tage en dialog med din læge, du er også velkommen til at skrive til os på info@nordfolk.dk 

Har du spørgsmål til optagelighed, effektivitet eller brug for vejledning? 
Kontakt os meget gerne på info@nordfolk.dk eller telefon 24 451 452. 

Sundhedsanprisninger
1) Omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA hjælper med at opretholde hjertets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg EPA og DHA.

2) Omega-3 fedtsyren DHA hjælper med at opretholde hjernen og synets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA.

3) D-vitamin bidrager til normal funktion af immunsystemet. Vedligeholdelse af normale tænder. Normal funktion af skjoldbruskkirtlen. Regulering af kalkniveauet i blodet. Opretholdelse af normale knogler. Normal vækst og udvikling af knogler hos børn.

4) D-vitamin bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion.

5) D-vitamin spiller en rolle i kroppens celledelingsproces.