nordfolk.dk

Ingredienser - Intet at skjule

Når vi skriver intet at skjule, mener vi intet at skjule.

Vores olie er lavet af dyreplanktonet Calanus finmarchicus. Vores råvare er så rent og fint, at der ikke er behov for forarbejdning af olien. 

Olien i Nordfolk OMEGA 3 har samme indhold og sammensætning som den levende Calanus finmarchicusAt den hverken skal renses eller udsættes for kemisk proces er grundet kvaliteten og renheden af råvaren.

D-Vitamin D3V

I vores rene og fine omega-3 olie er der intet fjernet og intet tilføjet, dog har vi lavet et enkelt tilvalg, nemlig at tilføre olien en naturlig D-vitamin, lavet af alger. Det har vi gjort, fordi vi nordfolk typisk får for lidt D-vitamin,- specielt på årstider hvor solen ikke er så meget fremme. Denne naturlige D-vitamin er med til styrke dit immunforsvar. 

Nyeste generation omega-3
Nordfolk OMEGA 3 består 100% af Calanus® Oil, som indeholder omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, D-vitamin og steroler udelukkende i naturlig form. Gennem skånsom behandling har vi formået at bevare oliens naturlige egenskaber. Fedtsyrerne i Nordfolk OMEGA 3 er bundet i voks-estere, denne egenskab adskiller også Nordfolk OMEGA 3 fra fiske- og krillolie. 

Biologisk afbalanceret
Olien har samme indhold og sammensætning som den levende Calanus finmarchicus. Det er grundet den nænsomme behandling og den skånsomme høstnings metode.

Naturens egen opskrift (2 eller 4 kapsler)

Calanus® Oil

1050 mg

2100 mg

Heraf

 

 

Umættede fedtsyreestere

SDA (stearidon)
EPA (eicosapentaen)
DHA (docosahexaen)
Total omega-3
Ketolinsyre

  945mg

  79 mg
  68 mg
  58 mg
  221 mg
  30 mg

  1890mg

  158 mg
  136 mg
  116 mg
  442 mg
  60 mg

  Steroler (brassicasterol m.fl.)

  11 mg

  22 mg

  Astaxanthin (antioxidanter)

  1000 μg

  2000 μg

  Vitamin D3 (*)% referenceindtag

  5 μg (100%)*

  10 μg (200%)* 


  Anbefalet daglig dosis: 2-4 kapsler

  Du skal tage 2 kapsler om dagen, hvis du spiser fed fisk minimum 2 gang om ugen, hvis ikke bør du tage 4 kapsler.

  Kosttilskud erstatter ikke en varieret og afbalanceret kost.

  Kapsler anbefales ikke til børn under 3 år.

  Opbevares ved stuetemperatur og utilgængeligt for mindre børn.

  Hver æske indeholder 60 kapsler, med 2 kapsler om dagen har du således til 30 dage. Er din dagsdosis 4 kapsler om dagen skal du have 2 æsker per måned.

  Personer med skaldyrsallergi bør udvise forsigtighed.

  Hvis du er i tvivl kan det anbefales at tage en dialog med din læge, du er også velkommen til at skrive til os på info@nordfolk.dk 

  Ingredienser:

  Fødevarestyrelsen informerer:

  1) Omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA hjælper med at opretholde hjertets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg EPA og DHA.

  2) Omega-3 fedtsyren DHA hjælper med at opretholde hjernen og synets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA.

  3) Omega-3 fedtsyrer EPA og DHA bidrager til opretholdelse af normale triglyceridniveauer i blodet. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 2 gram DHA i kombination med EPA. Et totalt dagligt indtag af EPA og DHA må ikke overstige 5g.

  4) D-vitamin bidrager til normal funktion af immunsystemet. Vedligeholdelse af normale tænder. Normal funktion af skjoldbruskkirtlen. Regulering af kalkniveauet i blodet. Opretholdelse af normale knogler. Normal vækst og udvikling af knogler hos børn.

  5) D-vitamin bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion.

  6) D-vitamin spiller en rolle i kroppens celledelingsproces.

  7) Steroler bidrager til at vedligeholde et normalt kolesterolniveau i blodet. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 0,8g