nordfolk.dk

Ingredienser - Intet at skjule

Når vi skriver intet at skjule, mener vi intet at skjule.

Vores olie er lavet af dyreplanktonet Calanus finmarchicus. Vores plankton er så rent og fint, at der ikke er behov for forarbejdning af olien fra dem. Vidste du at en traditionel fiskeolie går igennem: raffinering, kemisk blegning, tørring, koldfiltrering og derefter kemisk lugtfjernelse? Og det er inden der bliver tilsat konserveringsstoffer og en eventuel smag.

Olien i Nordfolk OMEGA 3 har samme indhold og sammensætning som i levende Calanus finmarchicusAt den hverken skal renses eller udsættes for kemisk proces er grundet kvaliteten og renheden af råvaren.

D-Vitamin D3

I vores rene og fine omega-3 olie er der intet fjernet og intet tilføjet, dog har vi lavet et enkelt tilvalg, nemlig at tilføre olien en naturlig D-vitamin, lavet af alger. Det har vi gjort, fordi vi nordfolk typisk får for lidt D-vitamin,- specielt på årstider hvor solen ikke er så meget fremme. Tilføjelsen af denne naturlig D-vitamin er med til styrke dit immunforsvar. 

Nyeste generation omega-3
Nordfolk OMEGA 3 består 100% af Calanus® Oil, som indeholder omega-3 fedtsyrer, antioxidanter, d-vitamin og steroler (kolesterol sænkende) udelukende i naturlig form. Gennem skånsom behandling har vi formået at bevare oliens naturlige egenskaber. Fedtsyrerne i Nordfolk OMEGA 3 er bundet i voks-estere, i modsætning til fiskeolie og krillolie, hvor de er bundet i triglycerider og fosfolipider - netop denne egenskab tænkes at være en af grunden til de unikke fordele Nordfolk OMEGA 3 har i forhold til fiske- og krillolie. Du kan læse mere her om nyeste generation omega-3

Biologisk afbalanceret
Olien har det helt samme indhold og sammensætning som i levende Calanus finmarchicus. Det er grundet den nænsomme behandling og den skånsomme høstnings metode.

Naturens egen opskrift (2 eller 4 kapsler)

Calanus® Oil

1050 mg

2100 mg

Heraf

 

 

Umættede fedtsyreestere

SDA (stearidon)
EPA (eicosapentaen)
DHA (docosahexaen)
Total omega-3
Ketolinsyre

  945mg

  79 mg
  68 mg
  58 mg
  221 mg
  30 mg

  1890mg

  158 mg
  136 mg
  116 mg
  442 mg
  60 mg

  Steroler (brassicasterol m.fl.)

  11 mg

  22 mg

  Astaxanthin (antioxidanter)

  1000 μg

  2000 μg

  Vitamin D3 (*)% referenceindtag

  5 μg (100%)*

  10 μg (200%)* 


  Anbefalet daglig dosis: 2-4 kapsler

  Du skal tage 2 kapsler om dagen, hvis du spiser fed fisk minimum 2 gang om ugen, hvis ikke bør du tage 4 kapsler. 

  Omega 3-fedtsyrerne DHA og EPA bidrager til hjertets normale funktion. Den fordelagtige virkning opnås ved et dagligt indtag af min. 250 mg EPA og DHA samlet indtag via kost og kosttilskud.

  Hver æske indeholder 60 kapsler, med 2 kapsler om dagen har du således til 30 dage. Er din dagsdosis 4 kapsler om dagen skal du have 2 æsker per måned.

  Har du skaldyrsallergi, så anbefaler vi ikke at du indtager vores omega-3.

  Hvis du er i tvivl kan det anbefales at tage en dialog med din læge, du er også velkommen til at skrive til os på info@nordfolk.dk 

  Ingredienser: