nordfolk.dk

Den bedste råvare der findes

Råvaren bag vores unikke omega-3 er i virkelighed ret simpel, det er nemlig et 100% naturprodukt, der udelukkende består at det lille dyreplankton Calanus finmarchicus. Disse plankton lever udelukket i det arktiske farvand. Med en livscyklus på blot 12-18 måneder er krebsdyret et ungt, friskt og rent råmateriale. Indholdet og sammensætningen af olien er præcis som i de levende dyreplankton fra Nord-Norge. At olien hverken skal renses eller udsættes for en kemisk proces er kun muligt grundet kvaliteten og renheden af råvaren, dette gør at alle de naturlige, aktive og værdifulde ingredienser fra råvaren er helt intakte.

Nordfolk OMEGA 3 fremstilles helt uden brug af opløsningsmidler, rensning eller raffinering.  

Hvor kommer den flotte røde farve fra?

Nordfolk OMEGA 3 er fra naturens side rød. Den flotte naturlige rubinrøde farve kommer fra stoffet astaxanthin,- det udtales Asta-san-tin. Astaxanthin er i al beskedenhed naturens stærkeste antioxidant. Godt for dig og godt for holdbarheden af den fine olie.

Hvad med holdbarheden?

Har du hørt om TOTOX tal og harskning af fiskeolier? Nordfolk OMEGA 3 har fra naturens side et meget højt indhold af Astaxanthin, som er naturens stærkeste antioxidant. Astaxanthin holder olien frisk og modarbejder harskning. Der er så høj koncentration af Astaxanthin i olien at den helt naturlig kan holde i 3 år uden at harskne. 

Vil du vide mere?

Du kan finde meget mere information omkring de unikke egenskaber Nordfolk OMEGA 3 har her Ny generation omega-3.

Vi kan iøvrigt anbefale at se Calanus film. Filmen viser bla. høste metoden og det miljø, hvor Nordfolk OMEGA 3 kommer fra.