nordfolk.dk

Hvad er olien lavet af?

Hvad er vores olie lavet af?

Nordfolk OMEGA 3 er lavet af 100% Calanus® Oil, en naturlig og miljømæssig bæredygtig marine olie. Calanus® Oil har en unik sammensætning, og har gennem adskillige videnskabelige publikationer vist fordele som: forbedret insulinfølsomhed, reduceret aflejring af fedt omkring de indre organer, kraftig antiinflammatorisk virkning og evnen til at øge hjertets pumpeeffektivitet!

 

Hvad er der i?

Nordfolk OMEGA 3 er omhyggeligt fremstillet af det lille krebsdyr Calanus finmarchicus, som udelukkende lever i det kolde og rene arktiske farvand. Fordi den 1-årige Calanus finmarchicus er et ungt, friskt og rent råmateriale, kan Nordfolk OMEGA 3 fremstilles helt uden brug af opløsningsmidler, rensning eller raffineringsteknologi. Faktisk er dette lille krebsdyr så ren og fin, at det er det eneste der er i vores omega-3 olie.

 

Hvor kommer den flotte røde farve fra?

Nordfolk OMEGA 3 er fra naturens side rød. Den flotte naturlige rubinrøde farve kommer fra stoffet astaxanthin,- det udtales Asta-san-tin. Astaxanthin er i al beskedenhed naturens stærkeste antioxidant. Godt for dig og godt for holdbarheden af den fine olie.

 

Holdbarhed

Har du hørt om TOTOX tal og harskning af olier? Fiskeolier har et blakket ry hvad angår gamle olier og harskning. Nordfolk OMEGA 3 har fra naturens side et meget højt indhold af Astaxanthin, som er naturens stærkeste antioxidant. Astaxanthin holder olien frisk og modarbejder harskning. Der er så høj koncentration af Astaxanthin i olien at den helt naturlig kan holde i 3 år uden at harskne! Men du kommer ikke til at modtage gammel olie fra os. Vi indkøber nemlig kun små mængder løbende så du altid får et frisk produkt, med minimum lagring - direkte fra det kolde hav i Nord-Norge. 

 

Vil du vide mere?

Du kan finde meget mere information omkring de unikke egenskaber Nordfolk OMEGA 3 har, ved at læse mere her.

Du kan læse mere om Calanus® Oil, den omega-3 olie som Nordfolk OMEGA 3 består af, på Calanus website. Ellers skal vi nok sørge for at holde dig opdateret her på www.nordfolk.dk

Vi kan iøvrigt anbefale at se Calanus Oil film. Denne film viser indsamlings metoden og det fantastiske rene miljø, hvor råmateriale Calanus finmarchicus findes.