nordfolk.dk

Hel naturlig omega-3 olie, hvor intet er fjernet og intet er tilføjet.

Råvaren bag vores omega-3 olie er i virkelighed ret simpel, det er nemlig et 100% naturprodukt, der udelukkende består at det lille dyreplankton Calanus finmarchicus. Disse plankton lever udelukkende i det arktiske farvand. Med en livscyklus på blot 12-18 måneder er dyreplanktonet et ungt råmateriale. Indholdet og sammensætningen af olien er som i de levende dyreplankton fra Nord-Norge. At olien hverken skal renses eller udsættes for en kemisk proces er kun muligt grundet friskheden, kvaliteten og renheden af råvaren, dette gør at alle de naturlige, aktive og værdifulde ingredienser fra råvaren er intakte.

Nordfolk OMEGA 3 fremstilles helt uden brug af opløsningsmidler, rensning eller raffinering.  

Naturlig omega-3

Hvor kommer den flotte røde farve fra?

Nordfolk OMEGA 3 er fra naturens side rød. Den flotte naturlige rubinrøde farve kommer fra stoffet Astaxanthin,- det udtales Asta-san-tin. Astaxanthin er en stærk antioxidant der hjælper med at holde olien naturlig frisk.

Hvad med holdbarheden?

Har du hørt om TOTOX tal og harskning af fiskeolier? Nordfolk OMEGA 3 har fra naturens side et meget højt indhold af Astaxanthin. Astaxanthin holder olien frisk og modarbejder harskning.

Hvordan er Nordfolk OMEGA 3 anderledes end traditionel fiskeolie?

Udviklingen og fremstillingen af Nordfolk OMEGA 3 sker meget skånsomt i modsætning til traditionel fiskeolie. Vi har lavet en simpel grafik, der giver dig et hurtigt overblik over fremstillingen af traditionel fiskeolie sammenlignet med Nordfolk OMEGA 3.

Naturlig omega-3