nordfolk.dk

Nordfolk ambassadører

Rie Laursen - Kostvejleder

Certificeret kostvejleder, indehaver af sundtognemt.dk. Besøg Rie's Instagram.

Rie er certificeret kostvejleder med speciale i vægttab og plantebaseret kost, og indehaver af hjemmesiden sundtognemt.dk. Hun oprettede siden da hun gerne vil vise, at man i en travl hverdag godt kan spise sundt. Herudover holder hun foredrag, madworkshops og online kurser, som mere end 2000 personer allerede har deltaget i.

Hvad betyder en sund livsstil for dig? 
Jeg går meget op i at spise mad, der nærer min krop, giver den energi og som den genkender. Det er lige så vigtigt for mig, som at få nok søvn og motion, da det hele hænger sammen. Om søndagen forbereder jeg ugen med madplan, indkøb og prepping (forberedelse), hvilket giver en masse ro og mere tid i hverdagen.

Hvorfor tager du Nordfolk OMEGA 3?
Den rene og uraffinerede olie fra plankton passer rigtig godt til min livsstil. At olien også er certificeret bæredygtig af Friends of the Sea og helt uden brug af kemi er et stort plus.
Det er ikke altid, at jeg kan få dækket mit behov for omega-3 gennem kosten og derfor supplerer jeg med Nordfolk OMEGA 3.

Hvordan påvirker Nordfolk OMEGA 3 din hverdag?
Jeg vil gerne have en sund krop mange år endnu. Nordfolk OMEGA 3 er med til at holde mit immunforsvar og hjerte stærkt og den tilsatte D-vitamin hjælper mine muskler og knogler.
Det er også super nemt med en fast levering hver måned i postkassen, så man aldrig løber tør.

Pligttekst:
EPA og DHA bidrager til normal hjertefunktion ved daglig indtagelse af 250 mg. D-vitamin bidrager til normal funktion af immunsystemet. Opretholdelse af normale knogler og muskelfunktion.

Marie Tvarnø - Personlig træner

Personlig træner og ernærinsfaglig, bachelor i ernæring og sundhed. Besøg Marie's Instagram.

Marie er 34 år og har en bachelor i ernæring og sundhed. Normalt arbejder hun som personlig træner og ernæringsfaglig i København, men denne vinter tilbringer hun i de Nordsvenske fjelde som hundeslædeguide. Hun beskriver sig selv som eventyrlysten, og elsker at møde nye mennesker.

Hvad betyder en sund livsstil for dig? 
En sund livsstil betyder for mig, at der er plads til lidt af det hele. Jeg elsker god mad og søde sager.

Hvorfor tager du Nordfolk OMEGA 3?
I en travl hverdag får jeg ofte ikke nok omega-3 igennem kosten, hvorfor Nordfolks omega-3 er en perfekt løsning. Med et supplement baseret på plankton er Nordfolk en bæredygtig kilde til omega-3, som ikke bidrager til overfiskeri.

Hvordan påvirker Nordfolk OMEGA 3 din hverdag?
Jeg kommer fra en familie med livsstilssygdomme. Ved at have en aktiv livsstil og supplere med Nordfolk OMEGA 3, forsøger jeg at give min krop de bedste forudsætninger, så den holder sig frisk i lang tid.