nordfolk.dk

Velkommen til Nordfolk.dk

Hos Nordfolk er vi besat af vores naturlige kosttilskud, og selvfølgelig den planet vi sammen skal passe bedre på. Vi accepterer ingen kemi eller produkt 'trylleri' i vores produkt. Derfor er vi super stolte over at kunne formidle vores naturlige kosttilskud i Danmark - Nordfolk OMEGA 3.

Hvis du har behov for at lave ændringer til din kommende fast levering, f.eks. sætte en levering på pause, hoppe en levering over, ændre dato for næste levering, annullere osv. så kan du administrere det her: https://nordfolk.dk/account/login eller kontakte os på mail eller telefon.

Vi har gjort os umage for at dele relevant info her på vores website, men skulle du mangle noget, eller havde behov for at komme i kontakt med os, så tøv ikke med at kontakte os på tlf.: 24451452 mellem 09 og 16 eller på mail info@nordfolk.dk, som vi besvarer inden for 8 timer i hverdagen.

🔒 Sikker e-handel

Der tales meget om sikkerhed eller mangel på samme i forbindelse med e-handel, og mange mennesker er stadig bekymrede ved tanken om at handle på nettet. På nordfolk.dk er der dog intet som helst at være urolig for. Vi er en 100% dansk forretning der vejer din og vores sikkerhed højt.

Al betaling foregår via en sikker betalingsforbindelse, og du vælger selv, om du vil betale med Dankort, VISA, Apple Pay, Google Pay eller et af de mange andre kort, der kan benyttes i vores webshop. Som forbruger på nordfolk.dk er du beskyttet af dansk lovgivning hele vejen fra bestilling til levering.

 Bemærk at alle onlinebutikker i Danmark pr. januar 2021 skal have 2-faktor godkendelse. Det betyder, at du enten skal bekræfte din identitet med NemID eller via en sikkerhedskode og et personligt kodeord, når du handler for mere end 225 kr.

Du er meget velkommen til at følge os på: 

 facebook.dk/nordfolk.dk
 Instagram.com/nordfolk.dk

De bedste hilsner,
Nordfolk

Nordfolk ApS er registreret hos Fødevarestyrelsen. Vores produkt Nordfolk OMEGA 3 er også registreret hos Fødevarestyrelsen, og underlagt deres kontrol.

Nordfolk Kontor
Genuavej 41
2300 København
info@nordfolk.dk
Nordfolk Lager
Hattenæsvænget 6
8600 Silkeborg
lager@nordfolk.dk
Telefon: 24451452
CVR: 41329149