nordfolk.dk

Sundhedseffekter

Har du undret dig over, hvad Nordfolk OMEGA 3 er godt for? Nordfolk OMEGA 3 indeholder en unik kombination af omega-3-fedtsyrerne EPA, DHA og SDA, algebaseret D-vitamin og antioxidanten Astaxanthin. Bliv klogere på hvilke sundhedseffekter ingredienserne har på din krop.

Hvad er omega 3 godt for

Bidrager til normal hjertefunktion

Omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA hjælper med at opretholde hjertets normale funktion. Kroppen kan ikke selv danne disse fedtsyrer, så vi er nødt til at få dem tilført gennem vores kost eller kosttilskud. 

Nordfolk OMEGA 3 indeholder omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg EPA og DHA. 

Godt for muskler

Vores muskler er vigtige for et aktivt liv. D-vitamin medvirker til at vedligeholde normal muskelfunktion, og mangel på D-vitamin kan føre til trætte og svækkede muskler. Alligevel har knap hver 5. dansker, der ikke tager vitamintilskud, mangel på D-vitamin om foråret*.

Nordfolk OMEGA 3 indeholder D-vitamin.

*Undersøgelse foretaget af Kræftens Bekæmpelse, 2018

Hvad er omega 3 godt for

Bidrager til hjernens og synets normale funktion

Omega-3 fedtsyren DHA har indflydelse på vores hjerne og syn. Vidste du for eksempel, at DHA er den mest udbredte omega-3 byggesten i hjernen?

Omega-3 fedtsyren DHA hjælper med at opretholde hjernen og synets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA.

Immunsystemet

Vi har tilsat D-vitamin i Nordfolk OMEGA 3, som bidrager til normal funktion af immunsystemet. Immunsystemet beskytter vores krop mod infektioner, og kan ses som kroppens våben mod infektionssygdomme. Vi “Nordfolk” får dog for små mængder sollys om vinteren til, at kroppen selv kan danne tilstrækkelige mængder D-vitamin, og derfor har vi tilsat en vegansk D-vitamin lavet af alger.

 

Opsummering

Forhåbentlig er du blevet lidt klogere på, hvad Nordfolk OMEGA 3 er godt for, og hvilke dokumenteret sundhedseffekter, du kan forvente ved indtagelse af kosttilskuddet. Husk, det er de små rutiner i hverdagen, der kan have betydelig indflydelse på dit helbred. 

Sundhedsanprisninger:

Omega-3 fedtsyrerne EPA & DHA hjælper med at opretholde hjertets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg EPA og DHA.

Hjerne
Omega-3 fedtsyren DHA hjælper med at opretholde hjernens normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA.

Syn
Omega-3 fedtsyren DHA hjælper med at opretholde synets normale funktion. Positive sundhedsvirkninger opnås ved daglig indtagelse af 250 mg DHA.

Muskler
D-vitamin bidrager til opretholdelse af normal muskelfunktion.

Immunsystem
D-vitamin bidrager til normal funktion af immunsystemet. 

Knogler
D-vitamin bidrager til opretholdelse af normale knogler hos voksne, og normal vækst og udvikling af knogler hos børn.

Tænder
D-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale tænder

Skjoldbruskkirtlen 
D-vitamin bidrager til normal funktion af skjoldbruskkirtlen. 

Regulering af kalkniveau
D-vitamin bidrager til regulering af kalkniveauet i blodet. 

Kroppens celledelingsproces
D-vitamin spiller en rolle i kroppens celledelingsproces.

Hvis du er i tvivl om hvor meget omega 3 om dagen, du skal havde, så læs mere her: Hvor meget omega-3 om dagen?