nordfolk.dk

Vidste du, at den største kilde til omega-3 i havet ikke er fisk?

Dyreplanktonet Calanus finmarchicus findes i så store mængder, at det er kilden til næsten alt omega-3 i havet. Den formerer sig med utrolige 300 millioner tons hvert år, og er derfor en af ​​verdens største vedvarende marine ressourcer. Ikke desto mindre er det ikke blevet udnyttet indtil nu.

Et nyt, norsk omega-3 produkt baseret på 20 års forskning.

Efter omfattende forskning og studier, blandt andet i samarbejde med Tromsø Universitet, er det lykkes at udnytte de værdifulde næringsstoffer i planktonet. Da plankton er i bunden af ​​fødekæden, behøver det ikke rensning, i modsætning til omega-3 fra fisk. Derfor er olien præcis som naturen har skabt den.

Hvorfor er Nordfolk OMEGA 3 anderledes?

Dyreplanktonet er i sig selv en bæredygtig ressource, og af den årlige vækst høstes kun få tusindedele af en procent. Derudover udvinder vi olien udelukkende ved hjælp af varmt vand og enzymer. Dette giver en miljøvenlig produktion, hvor alle næringsstofferne kan bevares. Ved at udnytte og bruge denne vedvarende ressource kan vi sammen bidrage til at beskytte sårbare fiskearter i havet.
Nordfolk OMEGA 3 indeholder de marine fedtsyrer EPA og DHA, som bidrager til normal hjertefunktion, og som den eneste olie på markedet indeholder den i tillæg fedtsyren SDA som omdannes af kroppen selv til EPA og DHA. Derudover er der tilsat en alge baseret D-vitamin, som bidrager til immunsystemets normale funktion, og til at opretholde normal muskelfunktion og knoglestruktur.

Bedre optagelse i kroppen

Planktonet i Nordfolk OMEGA 3 ligger nærmest i bunden af ​​fødekæden og oliens renhed gør, at den kan bruges uraffineret, og på den måde bevares en unik sammensætning af næringsstoffer. Olien indeholder vigtige fedtsyrer, og giver en højere optagelse af essentielle omega-3 fedtsyrer i kroppen end almindelig omega-3. Faktisk dobbelt så høj optagelse!

Gode grunde til at prøve Nordfolk OMEGA 3

Måske vi skal have produkt visning her nede? Og vi skal vurdere om vi skal lade PopUp køre på denne side..